duminică, 13 februarie 2011

Satul

Satul de net si de jocuri stupide,mancatoare de timp ce ar putea fi petrecut altfel...ma joc cu mainile inchipuind figuri pe pereti.

Pe intuneric,seara,eu cu gandurile mele,in linistea relativa,imi aud bataile inimii,printre tic-tacul ceasului de la tine si masinile ce se aud de afara...si mainile care se misca pe tavan,ca pe un ecran,ma amuza.

Imi las gandurile sa zboare la frumuseti nebanuite,ascunse si care asteapta sa iasa la lumina,Adevaratele comori sunt tare greu de gasit.Ti-a vazut cineva mainile,stie cineva ce pot face ele?

Deziluzionat de oameni,cu sentimentul de abandon,cu un felinar ce imi bate in ochi,visez...de ce e lumea asa cum e?Ce se intampla cu noi,ne afundam in cotidian si uitam sa fim alaturi de cei ce au cu adevarat nevoie de noi.Sau robotizati,numai exista notiunea de drag...priviri golite,maini ce nu stiu ce pozitie sa adopte.

Un comentariu:

  1. Asa imi place si mie sa ma joc cu mainile si mai ales cu degetelele, ca imi aduce aminte de perioada cand eram bebe si imi puteam baga picioarele in gura.

    RăspundețiȘtergere